Opis forum
KOCHANI!
Jako, że tylko my jesteśmy tutaj na tym forum MODERATORKAMI ZOSTAJE:
bmartunia i SusiaQ!!!
Obie jesteście OK i jako pierwsze się tu zapisałyście. Będziecie moderować różne działy wraz ze mną.
Będę też potem przyjmować nowych moderatorów, a moderatorów przenosić na stanowiska adminów (takie jakie ja mam, ale na to trzeba na serio zasłużyć, nie ma tak hop siup!) - oczywiście dwóch/trzech/max. czterech wybranych!!!
Mam nadzieję, że nikogo nie zraziłam xD
Dzieki Ci Gabi =*** na penwo nie zawiodę ii poelcam sie na stanowisko administratora ;D
PS. Gdzei jest zakątek o zainteresowaniach! nie widze =) przeciez napsiisałas mi żę post o książkach powinien byc w zainteresowaniach ;d
bmartunia napisał:
Dzieki Ci Gabi =*** na penwo nie zawiodę ii poelcam sie na stanowisko administratora ;D
PS. Gdzei jest zakątek o zainteresowaniach! nie widze =) przeciez napsiisałas mi żę post o książkach powinien byc w zainteresowaniach ;d
Dziewczyny. Zauważylaś, że tam napisałyście o nodze Same zaczęłyście robić tam "Zainteresowania".
)
Dobry użytkownik
Gabus, co trzeba robic, zeby byc moderatorem?
Aniu, nie napisałam, bo wiem, że Marta, Zuzia i Maja już wiedzą.
Żeby nim zostać musisz:
1. Dużo pisać na forum.
2. Wymyślać nowe, ciekawe tematy.
3. I zachęcać inne osoby z klasy do wejścia i zapisania się tu.
Jak nim będziesz, będziesz mogła:
1. Banować użytkowników.
2. Zgłaszać mi większe "przewinienia"
3. Dawać "ostrzeżenia" po uprzedzeniu mnie. Jeśli nie uprzedzisz, musisz liczyć się z tym, że mogę oddalić ostrzeżenie, a jak będzie zbyt błache, przekażę je na Twe konto ;P
4. Dawać dużo pomysłów na ulepszenie forum
Pozdrawiam.